13/8/08

Nous treballs

Balanç de l'any

Bé.. fa molt que no escric res... i parada no m'he estat.. però bueno, intentaré fer un petit resum del que he anat fent!
Va passar la Fira de l'Artesania de Figueres.. i va anar molt i molt bé!!! la veritat és que va compensar l'any passat que entre la pluja i tot no vam vendre gaire.. aquest any hem arrassat, i la veritat és que hem acabat molt contents!!!
Despres les coses han anat a pitjor.. hem tingut una primavera molt plujosa que ha fet suspendre moltes fires.. però bueno... espero que la propera sigui millor!!!!
Amb l'estiu han arribat les festes de Fortià i de Mollet! Com sempre la gent dels dos pobles m'ha acollit super bé, i m'ho he passat molt bé!!!
I aquest any he provat una nova experiència.. Fira de l'Artesania de Llançà.. dos divendres d'estiu.. La del juliol va ser molt fluixa... en prou feines vaig vendre.. i a l'Agost.. bé.. la primera es va anul.lar per mal temps (tot i que els que teniem la parada mig muntada ens hi vam quedar) i la repetirem el proper dilluns 18 d'agost.. ja us explicaré a veure què tal va!!!!