20/8/07

Fires i festes on m'heu pogut trobar

Aquest any 2007, han estat els inicis de la gran paradeta!!!
Vam començar a la festa d'hivern de Fortià, el dia 7 de gener, val a dir que al parada va anar molt bé i que per ser la primera em va agradar molt poder-la fer!!! Va ser genial!!! A més a la gent sembla que li va agradar el que feia!!! la veritat és que moltes gràcies a tota la gent de fortià, perque encara que no ho sàpiguen a partir d'aquesta parada és quan em vaig decidir a fer-ne més!!
La segona paradeta va ser a la Fira del Conill de Vilafant!!! Aquí li he d'agrair tota la seva ajuda al meu super company de feina i la seva família!!! Moltes gràcies Manel i Famili perque ens vau ajudar a muntar la parada i ens vau deixar el toldo... no sé que hauríem fet sense vosaltres!! ejejej... bé.. ens hauríem mullat... i les arrecades també!
La tercera paradeta també va ser apssada per aigua... Les festes de Figueres, la fira de l'artesania de l'1 de maig...el dia es va aixecar ennuvolat... i ni en Miquel ni jo teniem clar que aguantés... teníem son.. s'ha de dir que havíem anat a Barraques la nit abans... Però bueno ens vam aventurar a muntar la parada... Sort que aquest cop ja havíem muntat una carpa que si no... A les 9h ja teníem la parda muntada i a les 10h ja plovia... va ploure i ploure... vam acabar xops com ànecs, pero tot i això ja hi va haver gent que va venir i va comprar... llàstima de dia!! el dia més maco de les fires casi! A les 18h ja no podíem més i aprofitant que teníem a l'Eva i a la Núria allà vam desmuntar la paradeta... Pobre Núria ella que havia baixat a passar el dia...
I el tema de les paradetes segueix... al quarta paradeta a La Fira de la Cirera a Terrades! va anar moooolt bé! Va venir bastanta gent coneguda! va fer bon dia1!! per fi una fira on hi fa bon dia!! ja era hora!! Els amics van venir a fer companyia; la maika, l'isaac, la Montse, en Joan, en Francesc, la Dolors, la Gemma.... i l'Eva va venir a substituir en Miquel!! em sembla que l'hauré de fitxar també!!jejej... l'anecdota del dia va ser que tornant cap a casa casi ens quedem sense gasolina!!! aix... on dec tenir el cap??
I ara que es van acabar les fires... anem per les festes!!! pel 28 i 29 de juliol la gent de fortià em va tornar a acollir molt i molt bé!!! la veritat és que la paradeta canviava amb la carpa!!! llàstima del tema llum que no ens va funcionar del tot i vam acabar posant un focus que ens van deixar!!! No ens enganyarem, però!!! MOTLES GRÀCIES PEL FOCUS!!!Papa, hauras de millorar el tema del empalmes de llum!! ejejjeej. La gent va comprar bastant, moltes gràcies a la super comissió!!!! Nois, l'any que ve prometo tenir joietes de nois per així poder regalar-vos algo a vosaltres també!
I finalment la darrera paradeta... festes de Mollet de Perelada!!!4 d'agost! L'Eva ens va convidar a sopar a casa seva i després en Miquel i jo... cap a la paradeta!!! I com no... una nova anecdota!!!!de molt ens va servir haver posat la taula abans per guardar lloc.... Quan vam arribar ens vam trobar tota una familia ocupant la nostra taula... i no volien marxar!!! ajjajaja!!! casi ens hem d'enfadar i tot!!! sort que aquí Mollet la gent va de moooooolt bon rollo!!!! jejej!!!!La festa va estar molt bé!!! Moltes gràcies a la gent de Mollet!!! TORNARÉ!!! és una amenaça!! jejej
Bé i per ara se'ns han acabat les fires... però no desistim.. ara és el moment de formació...
MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU VINGUT A LES FIRES I FESTES!!
Bet

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaya parrafada!!! jejejejejejeeee