13/8/08

Balanç de l'any

Bé.. fa molt que no escric res... i parada no m'he estat.. però bueno, intentaré fer un petit resum del que he anat fent!
Va passar la Fira de l'Artesania de Figueres.. i va anar molt i molt bé!!! la veritat és que va compensar l'any passat que entre la pluja i tot no vam vendre gaire.. aquest any hem arrassat, i la veritat és que hem acabat molt contents!!!
Despres les coses han anat a pitjor.. hem tingut una primavera molt plujosa que ha fet suspendre moltes fires.. però bueno... espero que la propera sigui millor!!!!
Amb l'estiu han arribat les festes de Fortià i de Mollet! Com sempre la gent dels dos pobles m'ha acollit super bé, i m'ho he passat molt bé!!!
I aquest any he provat una nova experiència.. Fira de l'Artesania de Llançà.. dos divendres d'estiu.. La del juliol va ser molt fluixa... en prou feines vaig vendre.. i a l'Agost.. bé.. la primera es va anul.lar per mal temps (tot i que els que teniem la parada mig muntada ens hi vam quedar) i la repetirem el proper dilluns 18 d'agost.. ja us explicaré a veure què tal va!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Llançà... potser no és una gran fira per vendre però sí que ho és per passar una estona en bona companyia, com si estéssim a casa fent converses de sofà!
No et pots queixar, sempre en bona companyia!

PLATJA + BIKINIS + 1 DUTXA

Anònim ha dit...

PD: avui hem trobat la teva competència, es diu: "HECHO A MANO".
Sospitós, no?

Bet ha dit...

Converses de sofà amb espies!!!! ajjajajaja!!!!
Però una companyia estupenda!!!No em puc pas queixar!!!
Per cert, finalment una fira de Llançà que va prou bé!!!! no em puc queixar de res!! Riure vam riure molt i molt!!!!
En deu tenir com a molt 18!!!! ajajjajaja

Anònim ha dit...

Ostrens nena, encara ric sola pel carrer pensant en el moment "hot" del dia. Sé que sóc una mal parida per haver-te abandonat una estoneta però era qüestió vital. Ai si ho sabes la Conxita!!!!!!!

ALBA

Anònim ha dit...

Pos si... em vas abandonar... però bueno... ho he superat... m'hauria agradat veure'ns la cara de poker en el moment... bufff!!!
Kina vergonya vaig passar!!!!